Se bildeserie nederst i saken.

Først til å entre scenen var Ketil Stokkan & Funky Ducks. Sjefredaktør i Harstad Tidende, Kjell Rune Henriksen, var programleder for kvelden.

Gjennom kvelden holdt Henriksen samtaler med en rekke personligheter fra scenen, deriblant Yuliya Olsen og Svitlana Khynevych fra Ukraina som bor i Harstad. De fortalte om hva de syntes om krigen og om kontakten med familiemedlemmer i hjemlandet.

Blant øvrige artister og band som opptrådte var Magnus Wærness, Emilie Fossen, Top Coat, Senjahopen, Sigrun Loe Sparboe, fire tenorer fra Bel Chorus, Anders Fosshaug, Emilie Fosshaug med flere.

10. mars ble det samlet inn over 850.000 kroner på støttekonsert for Ukraina i Narvik. Tre dager senere var det støttekonsert i Tromsø, og innsamlingen deres har bikket 1,4 millioner kroner.

– Vi må i hvert fall klare å slå Narvik. Nå må vi vise vår sympati og støtte. Vise at vi står sammen for Ukraina, har Jørn Heyerdahl Pedersen tidligere uttalt. Han er av initiativtakerne bak støttekonserten.

Bassist Stig Harald Andreassen i Ketil Stokkan & Funky Ducks. Foto: Håkon Wikan
Kenneth Hammer (t.v.) på tangenter, Ketil Stokkan på vokal og gitar og Stig Harald Andreassen på bass. Foto: Håkon Wikan
Programleder Kjell Rune Henriksen. Foto: Håkon Wikan
André Stifjell på trommer. Foto: Håkon Wikan
Foto: Håkon Wikan
Foto: Håkon Wikan
Foto: Håkon Wikan
Sigrun Loe Sparboe. Foto: Håkon Wikan
Runa Bergsmo. Foto: Håkon Wikan
Foto: Håkon Wikan
Petter Pogo (t.v.) og Henrik Sandnes i Senjahopen. Foto: Håkon Wikan
Thomas Hough på bass. Foto: Håkon Wikan
Foto: Håkon Wikan
Foto: Håkon Wikan
Foto: Håkon Wikan