- Tapas kan bli årets matslager under FINN. Grand åpner ”Tempranillo”, en vin- og tapasbar som er åpen de åtte dagene Festspillene varer, opplyser Grand-direktør Rolf Olsen i en pressemelding.

Grand åpner baren sammen med Kulinarisk akademi i Oslo, et nasjonalt kompetansenter for mat. De kommer med kaptein på kokkelandslaget, Jostein Mehus, og tidligere verdensmester og OL-mester for kokkelandslag, Espen Vesterdal Larsen.

De har også med seg en vinsommelier som sørger for den beste champagne, vin og spansk øl. Harald Berger er tidligere også kjent som kjøkkensjef på ”Oro” som er en av landets beste restauranter. Det å få denne trioen til Harstad ansees i de kulinariske kretser som et scoop.

- Vi gjør dette som et ekstra-tilbud og et forsøk, sier Grand-direktør,Rolf Olsen.

BESØKER HARSTAD: Celine Vannson, Espen Vesterdal Larsen, Silje Steien og Jostein Medhus.

Fra venstre administrativ leder for Kulinarisk akademi, Silje Steien fra Harstad, kaptein på kokkelandslaget, Jostein Medhus, somelier (vinkelner) Celine Vannson og verdensmester og OL-mester Espen V. Larsen.