Vil ha tips: - Vi ønsker tips om eventuelle observasjoner av en hvit Fiat Hymer campingbil med registreringsnummer PP 28654. Bilen skal være i området Sør-Troms, Senja. Tips kan meldes på telefon 02800, skriver politiet på Twitter.

12 fikk bot: UP har avholdt laserkontroll utenfor Fauske sentrum. - 12 forenklede forelegg ble utskrevet. Høyeste målte hastighet var 100 km/t. 80 km/t er fartsgrensen på stedet. sier politiet i Nordland klokken 1545.

Fant død person: Politiet har sammen med Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder og forsvarets helikopter søkt etter en savnet person i området Spandsdalen i Lavangen. - Det er gjort funn av en død person i søksområdet, sier politiet rundt klokken 1440 torsdag.

Hund på rømmen i Harstad: Politiet har fått melding om en liten hund, brun med litt krøllete pels som løper rundt i gatene. - Dyrebeskyttelsen i Harstad er kjent med forholdet og prøver å fange inn hunden. Hunden hører trolig til i Buveien 15. Hvis noen tar hånd om hunden varsles politiet på 02800, forteller operasjonssentralen i Troms torsdag.

24 fikk bot: UP har gjennomført laserkontroll på Napp i Vest-Lofoten. - Resultat 24 forenklede forelegg høyeste målte hastighet 84 km/t i 60 sone, forteller politiet i Nordland torsdag.

19 fikk bot: Politiet på Andøy forteller at UP torsdag har gjennomført laserkontroll på Fornes. - Resultatet er 19 forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 81 kilometer i timen i 60-sonen, sier operasjonssentralen i Nordland rundt klokken 1330.

Stenger vei: Fylkesvei 12 ved Alteren i Mo i Rana ble stengt på grunn av bilberging fra klokken 13 torsdag.

Bilulykke: I Takelvdal i Målselv har en bil kjørt av veien torsdag morgen. - Vedkommende som førte bilen var alene. Han er ikke skadd, sier politiet. Operasjonssentralen i Troms sier at saken er anmeldt og skal etterforskes.

Sauer med lam: Politiet har torsdag morgen bedt bilister passe på når de kjører gjennom Svenningdal i Nordland. - 15-20 lam med røde øremerker befinner seg i veibanen. Bonden oppfordres til å lede sauene bort fra veien, sier politiet.

Brann i tilhenger: Rundt klokken 0930 fikk politiet i Nordland melding om brann i en tilhenger ved Sausvatn i Brønnøysund. Nødetatene rykket ut og da de kom fram brant det fremdeles. - Brannvesenet driver med slukking. Politiet avhører eier og iverksetter etterforskning.