Det opplyser styreleder i Polar Zoo, Børre Berglund.

Heinz Strathmann (58 år) er ansatt som ny Daglig leder for Polar Zoo AS. Strathmann er født i Grevenbroich i Tyskland og har bodd i Norge siden 1974. Han har bred erfaring frareiselivet og har eid og drevet firma Pan Norway AS som er et av de mest velrennomerte incentive-byråene i Norge de siste 30 årene. Heinz har også annen reiselivserfaring gjennom drift av hotell, pensjonat og reisebyrå.

– Vi er meget fornøyd med ansettelsen av Heinz Strathmann som har allsidig arbeidserfaring fra ulike reiselivsbedrifter i Norge, sier Børre Berglund som er styreleder i Polar Zoo AS.

– Polar Zoo er en reiselivsbedrift i utvikling og Heinz sin profil er svært passende for de utfordringer parken står ovenfor de nærmeste årene, både på produkt – og markedssiden, fortsetter Berglund. I Polar Zoo jobber vi med kontinuerlig forbedring av driften samtidig med at vi har flere utviklingsprosjekter som skal styrke attraksjonskrafta i parken og vår markedsadgang, fortsetter styrelederen.

– Hovedfokus for meg er å videreutvikle parken sammen med de ansatte og styret, til en opplevelsespark der natur, dyr og formidling står i fokus, sier Heinz Strathmann

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene som venter meg i Polar Zoo, sier Heinz Strathmann. Min brede erfaringsbakgrunn innen reiseliv, salg og ledelse kan bidra til en forsert utvikling for parken, sier Strathmann som legger til at han trives som relasjonsbygger, i vertskapsrollen og som motivator. I fritiden er Heinz en ivrig friluftsmann, jeger og fisker og legger til at han gleder seg stort til å flytte til Bardu som har et rikt tilbud for friluftselskere.

Heinz Strathmann tiltrer stillingen som Daglig leder for Polar Zoo AS 1.6.2013, opplyser Børre Berglund.