Sylvi Listhaug er kanskje den mest omtalte statsråden i regjeringen og mandag kommer hun på dagsbesøk til Harstad. Innvandrings- og integreringsministeren starter oppholdet med besøk på Harstad. Der vil hun bli vist rundt og får møte Redd barna og Sanitetskvinnene som presenterer sine bidrag til integrering i Harstad.

Deretter går turen til Bergsodden sykehjem som er introbedrift for innvandrere. Etter lunsj på De 4 Roser skal Listhaug til Voksenopplæringen og Harstad Røde Kors.

- På Bergsodden skal vi vise hvordan man kan benytte seg av innvandrere. De kan gjøre flere oppgaver på sykehjem uten at det er veldig kostbart mens de får arbeids- og språkpraksis. Det er selvsagt viktig at man da kan godt norsk for å hindre misforståelser, sier statssekretær Hanne CS Iversen.

Klokken 17.30 åpner folkemøte på Høgskolen med Listhaug der hun skal snakke om innvandring og integrering.

- Hun vil fortelle hva som er bakgrunn for tiltakene som er meldt fra regjeringenog hvilke tiltak som kommer. Så langt tiden rekker vil folk kunne stille spørsmål. Møtet er åpent for alle, sier Iversen.

Møtet er i regi av Harstad Frp. Dørene åpnes kl. 17.00 i auditoriumet på Høgskolen i Harstad. Møtet er åpent, så du trenger ikke å være medlem i Fremskrittspartiet for å komme, opplyser arrangøren.

Listhaug er i Harstad fra tidlig morgen før hun reiser på kvelden.

- Dagen er tettpakket. Når vi er på reise liker vi ikke å sløse med tid, sier Iversen. Hun har vært med på å lage opplegget som ministeren skal gjennom i Harstad.

Hva ville du ha sagt til Sylvi Listhaug? Si fra i vårt kommentarfelt eller på vår Facebook-side.