Nyheten fra duoen i sykkellaget med store ambisjoner og friske fraspark glapp under årets utgave av Arctic Challenge. Da stilte de nemlig på startstreken under sykkelrittet - som lenge har framstått som et ultimat mål for duoen - med to nye fjes på sykkel i form av Nora Mikkelsen og Johanne Nilsen Evenmo.

- Vi kaller dem for "Smårævene" og er veldig godt fornøyd med at vi har klart å rekruttere inn nye medlemmer i sykkelteamet. Så lenge vi etter hvert får nye rekrutter inn i laget, vil vår deltakelse i framtidige regionale trimritt være en selvfølge, sier Mikkelsen.

Med sin som vanlig meget originale stil klarte kvartetten å skape forundring. I tillegg til alternative trikoter, hadde lagsmedlemmene ballonger festet på sine hjelmer.

- De er på plass for at vi skal sveve i gjennom dagens trasé, sier Jørgensen.

- Løypetraseen er rundt fem mil. Hvor fort sykler dere i gjennom traseen?

- Vi er i mål om tre kvarters tid, kommer det kontant fra Jørgensen.

Leder i Harstad Cykleklubb, Bjørn Tore Woll er godt fornøyd med at like i underkant av 600 mennesker fant veien til startstreken under dagens sykkelritt.

- Vi var jo ikke maksimalt heldig med været, og sykler også på en vanlig arbeidsdag. Med det som bakteppe er vi godt fornøyde med deltakelsen. Jeg har også mottatt en rekke henvendelser som speiler den nordnorske folkesjela. De sier at det er helt greit at vi sykler i regn så lenge proffene får godt vær i morgen, sier Woll.