Det sier konsertmaker Knut Erik Sundquist. Han håper at det kan bli flere.

Vi treffer han søndag kveld i kirkestua etter generalprøve til festivalens siste konsert i 2018.

– Jeg er glad og litt sliten. Men jeg tror også denne konserten kan bli en minneverdig opplevelse. Vi har vært bæret med mange av dyktige musikere her i år. Noe publikum har satt stor pris, sier han.

– I år lander vi på 1500 besøkende på festivalen. De fleste av forestillingene har vært utsolgt, sier han.

Og han legger ikke skjul på at det har vært givende. Publikum har skikkelig laget stemning på konsertene og musikerne har fått gode tilbakemeldinger.

– Jeg tør ikke spå noe om fremtiden akkurat nå. Contrastofestivalen ble i sin tid finansiert ved hjelp av midler fra Sparebankfondet i Harstad Sparebank. Daværende leder i fondet, Ole T. Andreassen, ga festivalen penger over tre år.

– Vi fikk 300.000 kroner de to første årene og 250.000 kroner det tredje året, forteller han.

– Nå er treårsavtalen over og en må gå i gang på nytt for å skaffe samarbeidspartnere til Contrastofestivalen. Det har vært en spennende og givende reise der jeg har støttet meg på familie, venner og en stab på fire frivillige.

– Det er mange små detaljer som skal på plass under avviklingen av en slik festival. Spesielt når jeg skal ha en hånd om det meste som skjer. Jeg vet jo selv som musiker hva jeg ønsker meg av forpleining under en festival, sier bassisten fra nord.

Etter at festivalen er over skal ha ta seg en liten pause.

– Mandag skal jeg rake i hagen. Så skal jeg sjekke fotballresultater og så blir en tur til Tromsø eller to. Så starter sommersesongen med spillejobber på forskjellige festivaler, avslutter Knut Erik Sundquist.

NYTT: Tre år med Contrastofestivalen i Harstad. - Jeg må skaffe nye midler om vi skal fortsette med festivalen. Festivalen har til nå være finanisert med midler fra Sparebankstiftelsen i Harstad Sparebank. Det var en treårsavtale som når er over, sier Knut Erik Sundquist. Foto: Tore Skadal