Om bord på begge båtene, som går i samseil til Brest, leverer daglig bilder og små tekster til hver sin mobilblogg. På ht.no kan du følge båtene etappe for etappe.

Sjekk "Anna Rogde"s mobilblogg her

Sjekk "Folkvang"s mobilblogg her

Hva er en mobilblogg?

De fleste går rundt med mobiltelefoner som har kamerafunksjon. På samme måte som du kan sende en sms, kan du ta et bilde og sende som epost.

Dette forutsetter at du har satt opp mobilen din for å ta i mot og sende epost. Knips bildet, skriv tittel i emnefeltet, og en medfølgende tekst i tekstfeltet. Bruk små størrelser på bildene, det går fortere. Send.

Like etter er bildet og teksten publisert på nettet.

Bli mobilblogger du også!

Mobilbloggene på ht.no baserer seg på telefoner som har mulighet for å ta bilde og sende som vedlegg i en epost. Anna og "Folkvang" er satt opp med blogg på gratistjenesten Blogger.com, noe enhver kan gjøre. Men å få bloggen publisert på ht.no krever spesiell avtale med oss.

Ta kontakt med

Knut Godø

Øivind Arvola

Ivar L. Paulsen

For ordens skyld: Å bli mobilblogger for ht.no er gratis. Vi honorerer (vanligvis) heller ikke innhold du leverer på denne måten. I utgangspunktet kan du blogge hva du vil. Men av opphavsrettslige og presse-etiske grunner er det nødvendig at du har klart for deg en del begreper om hva du IKKE kan blogge hos oss.