Fra 7. februar og ut skisesongen vil det gå skibuss fra Harstad til Narvikfjellet hver lørdag og søndag, samt i skoleferiene.

– Allerede i fjor merket vi stor pågang av gjester fra Harstadregionen, med forespørsel om busstransport" sier daglig leder i Narvikfjellet, Svein E. Fjellstad, og ut fra årskortsalget hittil i år kan det se ut som enda flere har tenkt seg noen turer over fylkesgrensen.

Dette kommer det fra av en pressemelding fra Narvikfjellet denne uke.

Pudderekspressen

– Skibussen, eller «Pudderekspressen» som den er blitt kalt, er et samarbeide mellom busselskapet Boreal og Narvikfjellet.

– For under fem hundre kroner tur/retur inkludert dagskort blir det god valuta for pengene, mener Fjellstad

– Dette er ikke ulikt tilbud man finner lenger sør i landet fra byer som Bergen, Stavanger og Oslo og som Boreal har god erfaring med, opplyser daglig leder i Narvikfjellet, Svein E. Fjellstad, i en pressemelding mandag.

Avganger

– Bussen har plass til rundt 50 personer og kjører fra Harstad 08:00 hver lørdag og søndag fra 7. februar og ut sesongen. Da er man på plass i Narvikfjellet til første heis starter, melder Fjellstad.

– Dette er et tilbud til alle, men erfaringene Boreal har gjort seg er at dette er spesielt populært blant ungdommer som ikke er gamle nok til å kjøre selv, men som absolutt er gamle nok til å ta en skitur uten at mor og far må være med.

– Det er gøy å stå på ski. Og etter hvert som man har kjørt mye i de lokale bakkene, kan det være morsomt å innimellom prøve noe annet, sier Fjellstad.

Alternativer

– Narvikfjellet kan friste med flotte nedfarter, tilpasset de fleste ferdighetsnivåer, enten det er barnefamilien som vil leke seg i familieløypa eller det er pudderentusiasten som ønsker å kaste seg ut i Mørkholla og andre spennende nedfarter i tillegg til aktiviteter som klatring i høydebane, afterski og annet moro, melder han.

Begge veier

– Og blir dette en suksess, ser jeg ingen grunn til at dette ikke burde gå begge veier. fortsetter Fjellstad — Det er mange i Narvik som gjerne tar en tur til Harstad for å gå i Grottebadet, nyte utelivet eller shoppe, opplyser Svein E. Fjellstad, daglig leder i Narvikfjellet.

PÅGANG: — Allerede i fjor merket vi stor pågang av gjester fra Harstadregionen, med forespørsel om busstransport, sier daglig leder i Narvikfjellet, Svein E. Fjellstad. Foto: Narvikfjellet
PÅGANG: — Allerede i fjor merket vi stor pågang av gjester fra Harstadregionen, med forespørsel om busstransport, sier daglig leder i Narvikfjellet, Svein E. Fjellstad. Foto: Narvikfjellet