For halvannen måned siden flyttet Harstad Tidende fra lokalene i Storgata 11, der de har holdt til i 58 år, til nye lokaler på Larsneset.

Det vanket mange godord, blomster og gratulasjoner fra de inviterte. Sjefredaktør Kjell Rune Henriksen fikk personlig en gave fra Evenes-ordfører Terje Bartholsen av det mer sjeldne slaget, da han fikk overrakt et par røde strikkede votter.

EKSKLUSIV GAVE: Ordfører Terje Bartholsen overrakte Kjell Rune Henriksen et par strikkede votter med kommunevåpenet på. Foto: Frank R. Roksøy

– Svært eksklusive

– Disse vottene er svært eksklusive. Det finnes bare ett husflidslag i hele verden som kan produsere Evenes sitt kommunevåpen i strikket format. Dette gir vi bare bort til helt spesielle samarbeidspartnere og viktige medspillere for Evenes kommune, fortalte Bartholsen.

– Helst hver eneste dag

Det er Evenes Husflidslag som «produserer» disse vottene, noe de ifølge Bartholsen har et eget brev på at de har tillatelse til.

– Man tuller ikke med kommunevåpen, det må man ha papirene i orden på for å kunne reprodusere. Det er alltid hyggelig å gi bort en liten påskjønnelse, men det kan like gjerne betraktes som en påminnelse til sjefredaktøren at han må huske på Evenes i avisspaltene, helst hver eneste dag, sier Bartholsen med et lurt glimt i øyet.

– Ikke fått en slik gave for ofte

At denne gaven falt i smak hos Kjell Rune Henriksen var det liten tvil om.

– Det er virkelig kjempestas å få en slik gave, noe jeg ikke har fått for ofte. Å få det fra ordføreren i Evenes er supert. Når han sier at det er for at vi skal huske på Evenes kommune, kan jeg forsikre han om at det skal vi gjøre. Jeg tror Evenes nevens i hvert morgenmøte hos oss, sier Henriksen.

GAVER: Det vanket gaver og blomster fra gjestene som var invitert til omvisningen i de nye lokalene. Foto: Frank R. Roksøy
KAKE: Som seg hør og bør fikk gjesten servert kake i de nye lokalene- Foto: Frank R. Roksøy
MINIKONSERT: Sigrun Loe Sparboe var leid inn og spilte blant annet sin nyeste single live for første gang. Foto: Frank R. Roksøy