– Flere tiltak iverksatt i barnevernstjenesten

– La det ikke være tvil: Barnevernstjenesten i Harstad skal ha et trygt og godt arbeidsmiljø.

På alvor: Kommunedirektør Hugo Thode Hansen har iverksatt et stort arbeid for å bedre arbeidsmiljøet, og få ned sykefraværet i barnevernstjenesten. Foto: Frank Roger Roksøy 

nyheter

Det slår kommunedirektør Hugo Thode Hansen fast. Han ble utfordret av politikere til å orientere om hva kommunen gjør for å få ned det høye sykefraværet i barnevernstjenesten. Kommunedirektøren forteller at det for lengst er tatt grep for å bedre arbeidsmiljøet og for å få ned sykefraværet.

Kortvarig forbedring

– Vi tar dette på største alvor og har allerede iverksatt en rekke tiltak der hele tjenesten – cirka 40 ansatte – er involvert. Det er blant annet gjennomført en-til-en-samtaler med samtlige ansatte, sier Hansen.