SE VIDEO:

Har slitt med depresjon store deler av livet

I første episode i serien Psykt Unik møter programleder Kristine Hals på Hanna Sofie Aspenes som forteller om et liv preget med periodevis depresjon.

I første episode i serien Psykt Unik møter programleder Kristine Hals på Hanna Sofie Aspenes som forteller om et liv preget med periodevis depresjon. Depresjonen skulle vise seg å følge henne i flere år fremover. Enkelte perioder var tøffe og i noen perioder gikk det bedre. Men hva er egentlig depresjon? Audun Eskeland seksjonsleder for senter for psykisk helse og rus gir oss en innføring i hva depresjon er og hvordan det er å leve med.

nyheter

Hanna Sofie Aspenes forteller om at hun gjennom store deler av livet har slitt med depresjon. Da hun var 16 år droppet hun ut av skolen.

Depresjonen skulle vise seg å følge henne i flere år fremover. Enkelte perioder var tøffe og i noen perioder gikk det bedre. Harstad Tidende har tidligere skrevet om Aspenes som er veldig opptatt av åpenhet rundt psykisk helse.


Verdensdagen for psykisk helse:

Hanna Sofie snakker åpent om depresjon

Hanna Sofie Aspenes setter søkelyset på depresjon og psykisk helse og uttaler at det er et viktig tema som ikke bør tabu belegges.


Men hva er egentlig depresjon? Audun Eskeland seksjonsleder for senter for psykisk helse og rus gir oss en innføring i hva depresjon er og hvordan det er å leve med.

Les mer om serien Psykt Unik her:


Ny HT-serie om psykisk helse: – Jeg håper serien kan bidra til mer åpenhet

Kristine Hals, som er frilansjournalist for Harstad Tidende, lager for tiden en videoserie om Psykisk helse. I serien møter hun mennesker som åpenhjertig deler sin historie.