Standup-festival flyttes til ny og større arena: – Nå kan enda flere komme å flire

Neste uke går Harstads første standupfestival av stabelen. Flere av arrangementene har vært utsolgt i en god stund, men nå gjør arrangørene det mulig for enda flere å delta på festivalen.

FESTIVALKLARE: Hotelldirektør Odd Kåre Sivertz-Pettersen og festivalarrangør Petter Ytterstad ser frem til å ta imot gjester til skikkelige latterkuler i Arena Nord-Norge.   Foto: Odd Leif Andreassen

nyheter

Dagens koronarestriksjoner har ført til begrensninger til hvor mange som kan samles i de ulike lokalene. Derfor har Harstad Standupfestival valgt å flytte sine hittil mest solgte arrangementer til nye Arena Nord-Norge på Thon.

– I utgangspunktet hadde vi kun tenkt å bruke Støperiet og Harstad Bryggeri, men med dagens regime kan vi bare ha 50-60 stykker i bryggeriet og 130 i Støperiet. Vi har solgt over 150 billetter til noen av arrangementene, så da risikerte vi å måtte ringe noen og si at de ikke kunne komme likevel. Det hadde jo vært veldig uheldig, sier Petter Ytterstad i Flire AS som står bak festivalen.