- Drømmer om å spille i eliteserien

Kampen mot Tromsø Idrettslag var en viktig lærdom og en motivator til å bli enda bedre, sier den lovende Skånland-keeperen Kristian Lysvik (17).

Skånland OIF-Tromsø IL NM Cup Skånland kunstgress. T.v: Henrik Killie, Theodor Hustad, Kristian Lysvik, Philip Bømark og Giri Leh Htoo Ah Pa er unggutta på Soif.  Foto: Odd Leif Andreassen

nyheter

Det var mye styr i vår forbindelse med overgangen fra Harstad IL og til Skånland. Harstad ville ikke slippe den talentfulle keeperen, og da truet han med å legge opp. Heldigvis for Skånland ble han etter hvert løst fra kontrakten og han kan spille på et høyere nivå enn det Harstad-fotballen kan tilby.

Kristian Lysvik (17) fikk i dag sin offisielle debut mellom stengene for Skånland og omegn idrettsforening mot Tromsø Idrettslag. Han forteller om en lærerik kamp som gir han motivasjon til å trene mer.