Bårds stilling utløper – nå søker UiT en ny viserektor

Bård Borch Michalsen er snart ferdig i sin stilling. Dermed søker UiT en ny for Sør-Troms og Nordland.

Bård Borch Michalsen er viserektor for Sør-Troms ved UiT Norges arktiske universitet. Han var førstelektor ved UiT handelshøgskolen og underviste primært i ledelse, prosjektledelse og kommunikasjon før han ble viserektor.  Foto: Tomas Rolland, UiT

nyheter

Nåværende viserektor Bård Borch Michalsen takket i 2020 ja til å avslutte Kriss Rokkan Iversens åremålsperiode som viserektor da hun sluttet i stillingen før tiden.

Ved årsskiftet er det slutt på den tidsbegrensede åremålsperioden på fire år. Universitetet har derfor startet letingen etter kandidater, sier påtroppende UiT-rektor Dag Rune Olsen ved UiT. Borch Michalsen er ifølge rektoren forespurt om å søke igjen.