UiT og Harstad kommune inngår nytt samarbeid: – Nå er vi i siget

Søndag signerte ordføreren og UiT-rektoren en historisk avtale mellom Harstad kommune og UiT.

SKÅL: UiT-rektor Anne Husebekk og harstadordfører Kari Anne Opsal skåler over en etterlengtet avtale.   Foto: Thomas Rolland, UiT

nyheter

Ordfører Kari Anne Opsal og UiT-rektor Anne Husebekk møttes søndag i Panorama over penn, papir og en skål. De signerte avtalen som skal sikre et godt samarbeid mellom kommunen og universitetet. Til stede for å skåle over den ferske avtalen var også campusdirektør Karl Erik Arnesen, styremedlem Rikke Gürgens Gjærum og viserektor Bård Borch Michalsen.

Campusdirektør Karl Erik Arnesen, UiT-rektor Anne Husebekk, styremedlem Rikke Gürgens Gjærum, ordfører Kari Anne Opsal og viserektor Bård Borch Michalsen.  Foto: Thomas Rolland, UiT

– Dette er en merkedag. Vi har holdt på med denne avtalen lenge. Jeg tenker at det å være en del av en kommune er viktig, fordi studentene og de ansatte er en del av Harstad, sier rektor Anne Husebekk.