De drilles i kunsten å lage napolitansk pizza

Pizza, vi har vel alle et forhold til dette italienske påfunnet i matverden. Enten man nøyer seg med å rive papiret av en Grandiosa, eller man tar det helt ut, og går på kurs, for å lære å lage skikkelig napolitansk pizza.

Her skal det bli god pizza. Matblogger Geir Hartz Jørgensen lærer bort triksene til harstadværinger.  Foto: John Henry Storhaug

nyheter

Geir Hartz Jørgensen har vel egentlig tatt det enda lengre. Lidenskapelig opptatt av mat har han vært lenge, driver bloggen «steike god mat», og er aktiv i sosiale media omkring matinteressen sin.

Entusiast og læremester: Geir Hartz Jørgensen tegner og forklarer. 

En av mange ting som har fenget hans interesse er pizza, eller napolitansk pizza for å være mer eksakt. Etter å ha anskaffet masse utstyr i den anledning, og prøvd det meste, var tiden inne for å dele opparbeidet kunnskap med andre harstadværinger. Så hvorfor ikke arrangere pizzakurs.