Christina ønsker permisjon: – Meningsløs dødtid på skolen etter eksamen ble avlyst

Christina Øyen avslutter i disse dager tredje året på studiespesialisering på Stangnes Rå videregående. Hun reiser fra Evenes til Stangnes hver dag, for å ha det hun selv kaller meningsløs undervisning.

ELEV ØNSKER PERMISJON: Stangnes Rå videregående skole.  Foto: Tore Skadal (arkiv)

nyheter

– Hvorfor ønsker du at elevene skal permitteres?

– Etter at muntlig- og skriftlig- eksamen ble avlyst har undervisningen vært meningsløs og med dårlig innhold. Denne uken og neste uke så har vi ingenting å gjøre når vi kommer på skolen. Lærerne forsøker å fylle tiden med noe og vi har sett en del film, sier Øyen.

Karakter i orden og adferd kommer denne uken og standpunktkarakterene blir satt 16. juni. Og elevene har siste skoledag 18. juni, med unntak av tredjeårselvene som har siste skoledag 17. juni.