Kom seg ikke til koronatesting på egen hånd: – Fikk beskjed om at vi måtte gå

Heldigvis fikk Hilde Simonsen og Johnny Sareussen en bedre løsning på problemet til slutt.

UHELDIG: Paret Hilde Simonsen og Johnny Sareussen hadde behov for å teste seg for korona så fort som mulig. Da de ikke fant en måte å komme seg til luftveisklinikken, var alternativet at de måtte la vær å teste seg.   Foto: Privat

nyheter

Torsdag fikk Hilde Simonsen beskjed om at hun er nærkontakt til en koronasmittet person. Ettersom hun kjente på flere symptomer og samboeren Johnny Sareussen er i risikogruppen, bestemte de for å teste seg for korona så snart som mulig.

Problemet oppsto da de ikke har mulighet til å komme seg til luftveisklinikken på egen hånd, og kunne heller ikke ta offentlig transport ettersom de er i karantene. I kontakt med det de trodde var pandemitelefonen fikk de beskjed om å gå fra Samasjøen til Gangsås.