Ville starte for seg selv - nå kaster Harstad-bedriften inn håndkleet

Harstad Detailing AS i Tordenskjolds gate har levert inn oppbudsbegjæring til Midtre Hålogaland tingrett.

BILPLEIE Tom Arne Hansen Erikson(t,v.), Eirik Elvheim og Rune Andreassen startet bilrengjøringsbedriften Shine. Her er de i gang med en «Total Makeover» av bilen til en kunde. Nå har de levert inn oppbud. Arkivfoto: Andreas Isachsen 

nyheter

Saken er berammet for behandling 18. mai. Harstad Detailing AS eier Shine Bilpleie, som ble stiftet 21.3.2018 av Tom Arne Hansen Erikson, Eirik Elvheim og Rune Andreassen. Målet var å tilby alt fra ordinær håndvask ut- og innvendig av bil, til voks og polering eller en komplett «Total Makeover», og rettet seg både mot privatkunder og næringslivet het det i en HT-artikkel samme høst.

– Vi har alle tre jobbet med bilpleie i en årrekke hos Dekkmann på Stangnes, men fant ut at vi ønsket å starte for oss selv. Da vi ble tilbudt lokale i Harstadhamn, mellom Vågsfjord Legesenter og tidligere Sykkel og Motor, valgte vi å slå til, fortalte de tre til avisa den gang.