Sammen skal de få turistene til å være i regionen i én dag til i sommer

I sommer kan du guides rundt hele Trondenes, sykle til Bjarkøy eller spise lokal mat på Sandsøy og Refsnes.

REISELIV: F.v: Lisbeth Hansen, Oddvar Bremseth, Johan Bjørnnes, banksjef Mona Slåtto Olsen, Jan Erik Kristoffersen, Kirsten Slagstad, Tore Einar Johansen, Thomas Wickert, Ingrid Moe, Maria-Daniela Raassch og Arne Håkonseth sørger for at harstadregionen er et attraktivt reisemål i sommer.   Foto: Kristin Axelsen Kildal

nyheter

Samfunnsløftet og Sparebank 1 Nord-Norge skal dele ut ti millioner kroner til nordnorsk reiseliv gjennom prosjektet «Én dag til». Tilskuddene blir gitt til reiselivsaktører som vil jobbe for at besøkende blir én dag til i landsdelen i sommer. Totalt har 91 prosjekter i regi av 182 bedrifter fra hele Nord-Norge mottatt støtte til å teste ut nye opplevelser som tar reiselivet i en mer bærekraftig retning.

Fire av disse er aktører i harstadområdet, som skal bruke tilskuddene til å gi enda flere tilbud til turister som vil besøke regionen vår i sommer.