Slutter som frisør etter 51 år: – Nå skal jeg ut å seile

30. juni er det slutt. Da legger Karin Johnsen fra seg saksa og skal nyte pensjonisttilværelsen.

SCENESKIFTE Karin Johnsen gir seg som frisør etter 51 år. 30. juni er siste arbeidsdag.  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

– Det jeg aller mest gleder meg til, er å få mer tid til å seile sammen med min mann, forteller hun. Karin Salong i Trondenesveien har vært åpen i flere tiår. Hun har drevet forretning fra to forskjellige lokaler i Harstad, men startet virksomheten i Lødingen for et halvt århundre siden.


Amicoat AS på full fart mot børsnotering:

Kjentfolk fra Harstad vil drepe bakterier hele veien inn på børsen

Selskapet har en rekke folk fra Harstad på eiersiden. Nå jaktes det 25 millioner kroner til kommersialisering for å sikre videre vekst. Målet er børsnotering innen kort tid, skriver Finansavisen.


– Bortsett fra tiden i Lødingen har jeg stort sett holdt på alene. Det har tidvis vært mye arbeid og tidkrevende, men på samme tid fantastisk morsomt. Jeg har fortsatt en stor og lojal kundekrets. Grunnlaget for videre drift er bra. Det er gode grunner til at jeg har holdt til i samme lokaler lenge. Men det er en tid for alt. Nå har jeg forberedt meg mentalt noen måneder, og er klar for å forlate arbeidslivet, sier hun.