Kl. 13: Statsministeren om gjenåpning

Statsministeren orienterer om koronasituasjonen etter påskehøytida, og strategien for ei gradvis gjenåpning av samfunnet.

Etter å ha redegjort i Stortinget vil statsminister Erna Solberg (H) avholde en pressekonferanse i 13-tiden onsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB  Foto: Håkon Mosvold Larsen

nyheter

Onsdag 7. april kl. 11.30 er statsminister Erna Solberg i Stortinget, der hun gjør rede for håndteringa av koronapandemien og strategien for gradvis gjenåpning av samfunnet.


Mæland oppfordrer folk til å planlegge ferie i Norge

Justisminister Monica Mæland (H) tror ikke på utenlandsferie i juni. – Ikke legg slike planer nå, advarer hun og ber heller folk planlegge ferie i Norge.


Utredningen og debatten i Stortinget er ventet å vare i litt over en time. Cirka 15 minutter etterpå, tentativt kl. 13.00, inviterer statsministeren til pressekonferanse om samme tema på Statsministerens kontor, opplyses det på regjeringen.no

Helse- og omsorgsminister Bent Høie, helsedirektør Bjørn Guldvog og FHI-direktør Camilla Stoltenberg vil ògså være til stede på pressekonferansen.

Sendingen fra Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon vises direkte her fra cirka kl 13: