EDVINS FRISPARK

Litt avislesing: Dagen blir ikke helt den samme uten

Jeg elsker VG og Dagbladet. Jeg ønsker å holde meg kunnskapsrik og oppdatert om viktige hendelser i den store verden. For alle dere uinformerte vil jeg herved berette om siste døgns nye kunnskap.

Gjennom avisene får vi vite alt som betyr noe. Dagen blir ikke helt den samme uten, heter det i dette frisparket fra Edvin.  Foto: Terje Bendiksby

nyheter

Her er de viktigste nyhetene: «Jeg vil bare ha stor rumpe». «Hjertet mitt er knust». Underlivssopp – kunne ikke spise eller ha sex – så fant hun redningen». «Tok bilde av 100 kvinners underliv». «Dette reseptfrie legemiddelet kan redde nattesøvnen». «Kjendis avslører diagnose» «Supergod suppe». «Her spiser han pannebåndet». «100-åring – røper årsaken til innleggelsen». «30 år gammel cyste-herregud!». «Røper gravidnyhet – var ikke planen» «Angstfri på 4 dager». «Det beste middelet mot hudormer». «Pølsas beste slanketips». «Grusom øyesykdom». «Vil ikke ha livløs pliktsex en gang om måneden». «Sexologenes favorittstillinger – utenfor soverommet». «Johan vet at han skal dø».

Gjennom disse avisene får vi vite alt som betyr noe. Dagen blir ikke helt den samme uten. Nå kan alle bli angstfri på 4 dager. Ja, jeg ble faktisk angstfri på en dag da kona reiste på noen ukers ferie. Plutselig var all angst borte. Hudormene har kona fått kontroll på. Mine også. Hun kliper med skarpe negler så ormene hyler og stuper ut av kroppen min. Ja, bilder av 100 kvinners underliv er aldri å forakte. Sånt kan lyse opp hverdagen.