Bedrift fikk ikke betaling for en badestamp de leverte, anmeldte saken til politiet i Harstad

Innehaver Tadas Valusaitis i firmaet "Norges badestamp" hevder han er svindlet av en navngitt harstadmann, og er oppgitt over at politiet ikke ønsker å gå videre med saken, etter at han anmeldte mannen for bedrageri.

VAREN Ifølge anmelder er dette en badestamp fra den samme produktserien som ble sendt til en kunde i Harstad i høst.  Foto: Privat

nyheter

Valusaitis driver et enkeltmannsforetak i Sandnes i Rogaland. I en e-post til redaksjonen opplyser han at han i høst solgte en badestamp til harstadværingen med en salgspris på 43.000 kroner, inkludert frakt. 3. november ble stampen levert på en leveringsadresse i Harstad, som viste seg å være et næringsbygg. Ifølge Valusaitis har han snakket med firmaene som holder til der, og stampen ble observert hentet av to unge menn. Identitet ukjent.

Mye fram og tilbake

Pengene ble imidlertid aldri betalt. E-posten fakturaen ble sendt til, var plutselig slettet, mens telefonnummeret ikke lenger var i bruk. I stede ble han kontaktet av en person som oppga å være sønnen til bestilleren av varen. Han sa seg villig til å betale fakturaen, men nektet samtidig å oppgi verken mobiltelefonnummer eller adresse til faren. Betalingen kom aldri denne gangen heller.