Tyske Ivy (30) flyttet til Harstad midt i pandemien:

– Har vært helt utrolig å oppleve livet i nord

Et år etter at Ivy Becker kom til Norge sitter hun igjen med et nytt språk, nye venner og utallige nye opplevelser.

FERSK INNBYGGER: Det skulle ikke mer enn et par måneder til som innbygger i Harstad, før Ivy Becker (30) ser for seg en lang fremtid i byen, fylt av midnattssol, nordlys og vakre fjell.   Foto: Kristin Axelsen Kildal

nyheter

For et år siden i dag flyttet tyske Ivy Becker (30) til Norge, et land hun knapt hadde satt sin fot i tidligere. To uker senere rammet koronaen landet, noe som ikke akkurat gjorde det enklere å være ny innbygger i et helt nytt land.

Et år senere har Becker funnet seg godt til rette i Norge, nærmere bestemt i Harstad. Norgeseventyret startet 27. februar 2020, da hun hadde første dag som graduate i Troll-teamet hos Equinor i Bergen. De første ukene i Bergen ble som forventet, og hverdagene gikk med til å finne seg til rette på kontoret og i byen. Så stengte landet ned, og hun ble sittende på hjemmekontor.