Næringssjef satt i styret til Visit Harstad samtidig som han var saksbehandler da selskapet ble tildelt 1 million av kommunen

Næringssjef Bjørn Akselsen i Harstad kommune satt i styret til Visit Harstad, samtidig som han var saksbehandler for ei tildeling på en million kroner til reiselivsselskapets nye prosjekt. Harstad Høyres Nils Johan Holte og Nina Dons Hansen mener saken skurrer.

habilitetsspørsmål: Nina Dons-Hansen og Nils Johan Holte er sterkt kritisk til næringssjefens medvirkning i behandlingen av saken der Visit Harstad fikk tildelt en million kroner for å videreutvikle Harstad Basecamp Nord- Norge konseptet. Foto: Andreas Isachsen 

nyheter

Prosjektet Opplevelses-Harstad ble tildelt 1 million kroner for å videreutvikle Harstad Basecamp Nord- Norge konseptet. Prosjektet drives av Visit Harstad.

Nils Johan Holte og Nina Dons – Hansen er sterkt kritisk til Akselsens medvirkning i saken.