På utkikk etter leietakere, og har en klar oppfatning om hvilke virksomheter han ønsker seg

Frank Trælnes ser gjerne at det etableres et matorientert tilbud i den gamle Tiger-butikken ved Esso-pumpene i sentrum.

UTVIKLING Frank Trælnes i den gamle Tiger-butikken, fra tiden da han drev Esso-stasjon i sentrum. I dag står butikklokalet uten aktivitet, og det vil han gjøre noe med.  Foto: Arkiv - Kjell Magne Angelsen

nyheter

Lokalet var tidligere en del av fasilitetene til Esso-stasjonen. Drivstoffpumpene er i dag automatiserte, selve stasjonsdriften er nedlagt, og Trælnes driver egen næringsvirksomhet i form av verksted, dekksalg og bilvask. Men butikklokalet står tomt. Det synes han er trist, og vil gjerne ha ny virksomhet inn.

– Jeg tenker slik at det bør være noe matorientert. Gjerne tilby noe der takeaway er en del av tilbudet. Tidligere ble det solgt både pølser, hamburgere og annen mat i lokalet, så det er allerede godkjent for slik virksomhet. I tillegg synes jeg generelt det er synd når lokaler på gateplan står tomme, spesielt her i sentrum.