Smadret i sjalusidrama?

En bileier fikk en lite morsom gave til jul i år.

  Foto: Illustrasjon - Colourbox

nyheter

Noen hadde knust både bakvinduet og minst ett sidevindu på hans personbil. Eieren rapporterte hendelsen til politiet i tidsrommet rundt julaften. En anmeldelse i saken er varslet, og skal etter sigende bli levert i løpet av romjula.


Mann sparket til en bil, politiet rykket ut

Onsdag ettermiddag rykket politiet ut etter å ha mottatt melding om at det ble utført skadeverk på en bil.


– Nøyaktig hva som har skjedd vet vi ikke. Det får en eventuell etterforskning avdekke. Det vi vet er at det er utført skadeverk på en bil. Anmeldelse er varslet. Hvem som har gjort det er usikkert. Men eieren hadde i hvert fall en teori om at det muligens kan dreie seg om et utslag av sjalusi, sier Tommy Johnsen ved Harstad politistasjonsdistrikt.