– Her kommer det industrikai

Gåra Næringspark er i full sving med å prosjektere ny industrikai og fylle ut området. Investeringen gjør det mulig å ta imot dyptgående båter, selv på lavvann.

FORNØYDE Fra venstre: Daglig leder og eier av Gåra Næringspark, Jan Edmund Håkonsen, forretningsutvikler Janniken Høybakk og skogrådgiver Gyrd Harstad på den gamle nedslitte trekaia. Hvis alt klaffer vil utfylling og ferdigstilling av en splitter ny tømmerkai (i bakgrunnen) være i gang i løpet av 2021.  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

Kvæfjord har per dags dato ingen godkjente industrikaier. En hemsko for både næringsutvikling og leveranser til og fra kjøl. Men det skal det bli slutt på, rapporterer daglig leder og eier av Gåra Næringspark, Jan Edmund Håkonsen. Hvis alt klaffer raskt, kan byggingen av ny kai starte allerede i 2021.

Store utfyllinger

Han mener investeringen vil gi en helt ny logistikkmessig hverdag for næringslivet i kommunen.