Nytt lokalutvalg i Sørbygda engasjerer seg: – De setter bygdene opp mot hverandre

Det nystartede lokalutvalget i Sørbygda har allerede rukket å engasjere seg sterkt i barnehagesaken. De beskylder politikerne for å bedrive splitt og hersk.

UTVALG: F.v: Anita Aspenes Andreassen, Kai Joar Kristensen, Morten Andreassen, Eirin Halsebø Lie og Tor Ivar Nordvik er noen av medlemmene i det nye lokalutvalget i Sørbygda.   Foto: Kristin A. Kildal

nyheter

I en tid hvor utviklingen av Sørbygda er mer aktuell enn på flere titalls år synes beboere og politikere at bygda har behov for et eget lokalutvalg. Utvalget skal være et demokratisk talerør for beboerne i alle Sørbygdene, fra Nordvik til Sandtorg.

– V må bare berømme politikerne for et kjempebra initiativ, sier leder for utvalget, Kai Joar Kristensen.