- Utrolig mange solide familiebedrifter med flinke eiere

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen møtte torsdag representanter for oppdrettsnæringa i Astafjord-området og verftsindustrien i Grov for å få innspill til regjeringas nordområdesatsing.

KOMBINASJONSBÅT: Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen (til venstre) likte det han fikk se om bord i AquaSjarken. I midten ass. daglig leder i Gratanglaks AS, Hanne Lundberg og til høyre Vidar Sjøvoll, daglig leder ved Grovfjord Båtbyggeri AS. Foto: Per Jan Pedersen 

nyheter

Verken oppdretterne eller båtbyggerne var vanskelig å be da de ble invitert til å møte fiskeri- og sjømatministeren på Foldvik brygge i Gratangen. I tillegg til å få luftet ut noen frustrasjoner, kom de også med en rekke innspill som ministeren noterte flittig.

Solide familiebedrifter

Både oppdrettsnæringa og verftsindustrien i dette området representerer en betydelig verdiskapning både lokalt og nasjonalt, og ministeren var imponert over det han fikk se og høre.