MENINGER:

– Her kommer et godt forslag til den som kjøper Åsegarden leir!

Den eller de som kjøper den, må ha en god rettferdighetssans. For her er det vel 280 000 kvadrat meter å boltre seg på.

Åsegarden:   Foto: WPS Næringsmegling AS

nyheter

Det skulle jeg tenke var stort nok til å få opprettet ett nordnorsk landsfengsel. Åsegarden landsfengsel ville utvilsomt sette Harstad på kartet.For lenge siden var det snakk om å gjøre Nesfort i Lødingen om til fengsel, men hva skjedde, ingen ting.

Tror det skulle være hus nok å ta av der. Bruk de husene som er der. Gjør dem om til kantiner, armer de beste til de mest harbarkede typene.

Lag arbeidsplasser til de insatte i mange av de andre husene. Men først av alt, sett opp ett solid gjerde med porter og vakter. Så kan de som er småkriminelle og rusavhengige få jobben med å rydde uteområdet for kvist og rask. For å si det mildt, så kan de få kroppslig arbeid så de får sveitte ut, “unnskyld utrykket” faenskapen. Og jobben gjort gratis. Og i denne leiren kunne det vel være plass for kvinnefengsel også kanskje?

Likestilling må det være veit dere. Så til den eller dere som får tilslaget på denne eiendommen, sett spaden i jorda, pek på den og si; dette er en spade, og bruk den!