Bakgården Live presenterer:

Eksklusiv intimkonsert med Erlend Ropstad på Ludo lørdag: – Erlend gir alt til sitt publikum

Bakgården Live har gleden av å presentere en eksklusiv intimkonsert med Erlend Ropstad på Ludo Bar og Scene.

KONSERTKLAR: 17. oktober kan Erlend Ropstad oppleves i intimkonsert på Ludo Bar og Scene  Foto: Marthe Amanda Wannebo

nyheter

Lørdag 17. oktober er det endelig klart for en konsert i regi av Bakgården igjen, og det er ikke hvem som helst vi har hentet til Vågsfjordens perle denne gangen. Erlend Ropstad er en av landets aller beste låtskrivere og konsertartister, med en katalog full av fabelaktige låter. Etter at han gikk over til å skrive på norsk for snart åtte år siden, har platene kommet som perler på en snor, til et stadig større publikum, og til stadig mer panegyriske anmeldelser fra en samlet musikkpresse.

– Åtte konserter inn i denne turneen er det bare lovord og anbefalinger hele veien, og det er jo både viktig og fint å få levende opplevelser, i trygge omgivelser nå. Erlend gir alt til sitt publikum, og gleder seg til lørdagskveld i Harstad, skriver Killing Promotion i en pressemelding.