Flytter helgens utekonserter til Kulturhuset

Fredag og lørdag skulle det holdes konserter på torget i byen. På grunn av været flyttes de til storsalen i Harstad Kulturhus.

Sang og rap: Thea Floer Kulseng og Marco Dagsvold står for underholdningen i Kulturhuset på fredag.   Foto: Ivar L. Paulsen

nyheter

Dette blir de første konsertene som gjennomføres i Harstad Kulturhus siden nedstengningen i mars. Den siste konserten som ble gjennomført i storsalen var Lars Bremnes – Spelle for de gale 6. mars.


Poptalenter deler scene på torget

Fredag 14. august kan du oppleve Thea Floer Kulseng og Marco Dagsvold sammen på utescenen, skriver markedsansvarlig Vera Ridderseth ved Harstad Kulturhus


– Superenkel forskning viser at de fleste synes det er mye hyggeligere å være tørr og varm, enn våt og kald. Til helga meldes det igjen regnvær, og ikke minst mye vind. Derfor har vi besluttet å flytte begge helgens planlagte utendørskonserter innendørs. Nærmere bestemt fra torvet, til storsalen i Harstad Kulturhus, skriver markedsansvarlig Vera Ridderseth i en pressemelding.

Tidspunktene er fortsatt de samme, så fredag kan du underholdes av Thea Floer Kulseng og Marco Dagsvold, før Hærens musikkorps avslutter helgen på lørdag.

På begge konsertene vil det være servering inne i salen.

– Det ikke er seteplassering på nummererte seter, men våre salsverter vil være tilstede og hjelpe med å finne plasser. Dere kan hjelpe oss med å holde god avstand til hverandre. Inne i salen vil det si at det skal være 2 seter mellom alle som ikke er i samme husstand.

– Vi gleder oss til å se dere, og ser frem til en kjempekveld i tørre omgivelser, skriver Ridderseth.