- En viktig kontrakt for oss

Harstadbaserte selskapet NSK Ship Design har designet en brønnbåt med helintegrert ferskvannsanlegg.

suksess: Kjartan Karlsen (t.v.) og Thomas Myhre opplever stor respons for NSK Ship Designs kompetanse. Daglig har de besøk ved kontoret i Harstad av leverandører og kunder fra store deler av verden som ønsker å bli bedre kjent med hva de kan levere. Foto: Andreas Isachsen  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Båten skal bygges ved verftet Zamakona Yards Bilbao i Spania, og skal leveres i første kvartal 2022. Båten vil ha en lastekapasitet på 2.200 kubikk. Det er Intership fra Hareid som har kontrahert brønnbåten.

Sterkere fotfeste

Thomas Myhre, Salgs og markedssjef i NSK Ship Design skriver i en pressemelding at designet er utviklet i tett samarbeid med Intership. For NSK Ship Design er dette en veldig viktig kontrakt hvor vi får ett enda sterkere fotfeste innen akvakultur.

Intership ble etablert i 2014 og har erfart solid vekst siden oppstarten. Selskapet tilbyr en moderne flåte med innovativ teknologi for bærekraftig håndtering, behandling og transport av fisk. Etter overtakelsen av nybygget vil den totale flåtekapasiteten øke til godt over 13,000 m3 fordelt på 8 brønnbåter. Fartøyene opererer i Norge, Chile, Skottland, Island og på både øst- og vest-kysten av Canada.

- Fornyet tillit

Daglig leder Ole Peter Brandal i Intership skriver i en pressmelding, som er sendt ut torsdag,: «Det er med stor glede at vi deler denne nyheten. I tillegg til å bygge enda en brønnbåt, har vi igjen fått fornyet tillit hos vår mangeårige kunde, Mowi.