Line bringer nytt tilbud til UNN Narvik: – Dette har jeg jobbet lenge for å få til

Line Marie Erstad-Jenssen fra Bjerkvik tar med seg kompetansen nærmere hjemtraktene og åpner plastikkirurgisk avdeling ved UNN Narvik.

NYTT FOR REGIONEN: Line Marie Erstad-Jenssen starter neste uke i sin stilling som plastikkirurg ved UNN Narvik. Med det blir hun det eneste plastikkirurgiske tilbudet mellom Mo i Rana og Tromsø.   Foto: Privat

nyheter

Erstad-Jenssen er oppvokst i Bjerkvik, men har ikke bodd i hjembygda siden hun flyttet for å studere. Etter studiene har hun jobbet på plastikkirurgisk avdeling i Oslo og Tromsø, og har også vært overlege i sistnevnte.

Nå ønsker hun flytte nærmere hjemtraktene for å jobbe på lokalsykehuset, slik at hun kan hjelpe flere pasienter fra området. Fra uke 34 vil plastikkirurgisk avdeling være et permanent tilbud på UNN Narvik, og gleder seg til å ta imot pasienter fra blant annet Ofoten, Harstad og Vesterålen.