UNN lekket sensitiv informasjon – Karoline (23) fikk vite om dramatisk fødsel hos en annen kvinne

I mars fødte Karoline Bergersen (23) sønnen Michael Henriksen uten komplikasjoner, men ifølge fødejournalen var fødselen betraktelig mer dramatisk. Hun hadde nemlig blitt forvekslet med damen som fødte dagen etterpå.

ÉN AV FLERE:Karoline Bergersen fødte sønnen Michael Henriksen i slutten av mars i år. FOTO: TOR ANDRE MARKUSSEN 

nyheter

De nybakte foreldrene Karoline Bergersen (23) og Ruben Henriksen (26) fikk sønnen Michael Henriksen i slutten av mars i år. Fødselen til Bergersen var normal og uten komplikasjoner, men i jordmorvarslet sto det noe helt annet.

– Det sto feil fødselsdato, feil svangerskapsalder, feil forløsningsmetode og sensitive opplysninger om feil barns helse, forteller Bergersen.