Nå kommer 100 boliger på Larsneset

Nordic Eiendom og Kjøpesenter Nord har inngått avtale med Bonord om bygging og salg av de om lag 100 planlagte boligene på det de har kalt Arena Larsneset.
nyheter

I omlag et år har partene vært i dialog om utbyggingen av boligdelen av Nordics satsing på Larsneset, som i tillegg vil inneholde shopping, service, kultur og opplevelser. Administrerende direktør Kurt Figenschou i Bonord skamroser prosjektet Nordic har jobbet med i flere år. – Dette er et helt unikt boligprosjekt med en beliggenhet som knapt finnes andre steder. Hvor mange andre plasser kan man bo og nærmest håndhilse på kapteinen på Hurtigruta, spør Figenschou humrende. – Panoramautsikt, arktisk maritimt miljø og ekte nordnorsk kystkultur, er andre egenskaper denne beliggenheten kan friste med. Vi er kjempeoptimistisk til dette prosjektet, og ser frem til å samarbeide med Nordic for første gang, legger han til.


– Vi snakker samme språk

Direktør Sverre Utvåg i Nordic Eiendom tror samarbeidet de har inngått med Bonord blir en styrke for begge selskapene. – Måten de tenker samfunnsutvikling på og kulturen de står for er lik den vi selv ønsker å fremstå som. Gjennom de samtalene vi har hatt det siste året ble det tidlig klart at vi snakker det samme språket og har hatt god kjemi oss i mellom. Derfor ser vi på dette som et positivt nordnorsk samarbeid i et område med et stort potensial, sier Utvåg.