Tannlegehjelpen har nådd finalen i Arctic Accelerator

Gründer av Tannlegehjelpen, Ellen-Merethe Høgsæt, fra Harstad er en av ti som deltar i finalen på Arctic Accelerator 4. juni.

PUSS PUSS: Tannlege Ellen Merethe Høgsæt i sving med operasjon tangentpleie. Pianist og flygeleier Ann Sofie Godø følger spent med på om hun igjen skal kunne spille uten risiko for å skade fingrene. Nå kan Høgsæt vinne Accelerator-premie.  Foto: Frank R. Roksøy

nyheter

Høgsæt vil møte over 50 nasjonale investorer og andre interessenter, og konkurrere om førstepremien på 150.000 kroner.

Tannlegehjelpen fra DentaApps AS er en digital plattform som gir helsepersonell bedre samhandling, kompetanse og beslutningsstøtte om pasienters munnhelse. De ni andre deltakerne er oppstartsbedrifter fra Nordland, Troms og Finnmark, valgt ut blant over 50 søkere fra landsdelen.