Liten retur av billetter til Bakgården

Festivalsjef Jan Santocono sier at bare ti prosent av de som allerede hadde kjøpt billetter til årets Bakgården-festival har bedt om å få refundert disse.

JOBBER: Jan Santocono har mer enn nok å holde på med for å få på plass neste års Bakgården-festival.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

– Da vi valgte å avlyse årets Bakgården hadde vi solgt totalt 5017 billetter, som er "all time high" forhåndssalg. I dette tallet ligger alle type billetter, både dagspass, helgepass og billetter inkludert hotellpakker. Per i dag har vi kun returnert 503 billetter. At så mange har valgt å beholde billettene er både rørende og ikke minst positivt med tanke på neste års festival. Vi fryktet en stund at vi måtte tømme kontoen fullstendig for å betale tilbake billetter og hotellpakker. Det har vi heldigvis unngått. Det viser at svært mange setter pris på festivalen, pluss at det gir oss en pangstart på neste års festival, sier Santocono som røper at de mange som har valgt å beholde billettene skal få dra fordeler av dette.

– Blant annet vil disse få førsterett på kjøp av billetter til konserter vi planlegger å avvikle i løpet av neste vinter. Uten nå å røpe hvem som står på plakaten til disse, er jeg ganske trygg på at dette vil bli konserter det vil bli rift om billetten til, sier han.