Fortsatt gode skiforhold i Koven

Med en snødybde på 2,5 meter 21. mai, er forholdene i Koven fortsatt gode for en skitur.

FULL VINTER: Snøen i Koven ser ikke ut til å forsvinne med det første, da det ble målt 2,5 meter snø 21. mai.   Foto: Håkon Wikan

nyheter

Selv om våren er kommet, og juni er rett rundt hjørnet er det ingen grunn til å pakke bort skiene helt enda. Fra Kvæfjordeidet og opp til Koven er det fortsatt gode skiforhold, noe mange utnyttet Kristi himmelfartsdag.

Snøen strakk seg til 2,5 meter på målestokken, og det var ingenting i veien for å spenne på seg skiene allerede ved parkeringsplassen på Kvæfjordeidet. Løypene skal visst være godt trakket de fleste partiene av turen, så her vil det nok være muligheter for skiturer langt utpå senvåren.

Det var flotte forhold i Koven på Kristi himmelfartsdag.