Slik gikk de 24 dagene for barna i familien Rokstad-Rafhaelsen:

Hoppende glade for å avslutte hjemmeskole

De ser fram til å møte vennene igjen etter fem uker med hjemmeundervisning.

GLEDE Theo Rokstad-Rafhaelsen er glad for at han er ferdig med hjemmeundervisning og skal tilbake på skolen mandag. Også storebror Gabriel skal til Medkila skole, mens eldstebror Kasper fortsatt må være hjemme. Lillesøster Frida har begynt i barnehagen.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

nyheter

Du husker kanskje familien Rokstad-Rafhaelsen fra Breivikhaugen, som stilte opp i Harstad Tidende da første dag av hjemmeundervisningen fant sted etter stengingen av barnehager og skoler.


Mamma og pappa må være på jobb. Barna tilbys en fargerike skolehverdag

– Heldigvis får vi gjøre mye gøy, sier barna som fortsatt har et skoletilbud.


Mandag er tre av dem tilbake i tilnærmet ordinær hverdag. 1.-klassingen Theo og 3.-klassingen Gabriel skal til skolen i Medkila, mens lillesøster Frida allerede før helga hadde halv dag i Holtet barnehage. 11-åringen Kasper blir alene hjemme ettersom mellomtrinnet ikke har et skoletilbud ennå.