Hjemme hos oss har åpnet dørene: – Rett tid for å åpne

I knappe fire uker har butikken i Storgata holdt stengt, og nå tar de sjansen på å åpne - med forbehold om at kunder forholder seg til smitteverntiltakene.

ÅPNET: Butikken i Storgata 5 åpnet dørene 14. april, men fortsetter å ha strenge regler og smitteverntiltak for å hindre smitte. Her er Knut Bendiksen, daglig leder Ellen Bendiksen (i midten) og Bodil Strand.  Foto: Privat

nyheter

– Vi er trygge på at tiden er inne for at vi åpner. Situasjonen er litt annerledes enn den var for en måned siden, og i tillegg er Harstad lite rammet av viruset. Butikken er romslig, og det er lett å holde avstand til kunder, sier daglig leder i Hjemme hos oss, Ellen Bendiksen.

Tirsdag klokken 11.00 åpnet butikken, og planen er å ha åpent fire timer om dagen fremover. Hjemme hos oss er ikke den eneste som har tatt steget om å åpne. På Facebook melder blant andre Mon Ami, Henriette Dameklær og Galant at de også åpner.