Disse smitteverntiltakene har butikker i Harstad: – Vi tar situasjonen på alvor

Dagligvarebutikker i Harstad har gjort en rekke tiltak for å hindre spredning av smitte. Blant annet skal Rema 1000 Seljestad sette opp pleksiglass.

RUNDVASK: Kjøpmann ved Rema 1000 på Seljestad, Svenn-Inge Hjelmsø, sier at de ansatte har fått opplæring hvordan butikken skal være og fremstå i disse koronatider. Blant annet vaskes berøringspunkter i butikken mange ganger for dagen. Arkivfoto.  Foto: Ivar L. Paulsen

nyheter

Kjøpmann Svenn-Inge Hjelmsø ved Rema 1000 på Seljestad forteller at de har gjort en rekke tiltak i butikken for å hindre spredning av koronaviruset.

– Vi ivaretar kunder og ansatte på best mulig måte. Kurver og handlevogner vaskes, på gulvet er det teip for å vise at kundene skal holde en meters avstand, og berøringspunkt i butikken vaskes jevnlig, sier han.