Vilde (21) måtte sette seg på første fly hjem da Norge stengte grensen. Nå taper hun store summer

Sanger og låtskriver Vilde Øien Karlsen (21) fra Kvæfjord måtte forlate landet hvor hun var midt i et studieløp da koronautbruddet bredte om seg. – Vi visste derfor ikke om vi kom oss hjem til Norge, sier hun.

– Det var snakk om fly som skulle kanselleres og grenser som skulle stenges, sier Vilge Øien Karlsen (27).  Foto: Privat

nyheter

21-åringen studerer music business management på New York University, hvor hun lenge hadde drømt om å studere musikk.

For fire måneder for opphold og fag på universitetet måtte Karlsen ut med totalt 350.000 kroner. Noe blir omgjort til stipend i ettertid, men pengene hun allerede har betalt for opphold og kurs knyttet til universitetet, ser hun neppe igjen, svarer universitetet.