Clarion og Thon hotell er fortsatt åpne. Nå er Scandic stengt

Byens tre hoteller opplever svært lav beleggsprosent. Hotelldirektør Knut-Eirik Dybdal ved Scandic hotell sier de har tatt konsekvensen av mangel på gjester og valgt å stenge dørene inntil videre.

Stengte: Direktør ved Scandic hotell Harstad, Knut-Eirik Dybdal. Arkivfoto. Odd Leif Andreassen 

nyheter

– Vi styres av Nordic som lokal driver av hotellet og Nordic Hall. De bestemte i dag at hotellet og Nordic Hall skal stenges. Hotellet nærmet seg null gjester, og Nordic Hall har fått kansellert så godt som all aktivitet fram til mai måned, sier Dybdal.

Alle permitter

– Alle ansatte er permittert. Dette er trist, men uunngåelig i den situasjonen vi er kommet i. På grunn av de restriksjonene nasjonale myndigheter har pålagt reisende, kommer det så godt som ingen bestillinger fra utenbys reisende.