Slik tilbringer folk vinterferien

Små og store tilbringer uka ute i det fine vinterværet.

FOLKEPARKEN: Maia Kråkenes Moe (9) tok med seg Ingvild Kråkenes Moe og Daniel Øygard Punsvik, med Thea Øygard Punsvik lillesøster Alva Kråkenes Moe i pulken.  Foto: Kristin A. Kildal

nyheter

I Folkeparken kryr det av spaserende og skigående mandag formiddag. Maia Kråkenes Moe (9) er en av dem som har funnet frem skiene til ferien. Hun har tatt med seg både små og store på en skitur rundt Grunnvannet, og de aller minste får være med selv om de ikke kan gå på ski enda. De tar turen pr luksustransport – i pulk.

HENGER PÅ: Thea Øygard Punsvik og Alva Kråkenes Moe får være med på skitur i Folkeparken.  Foto: Kristin A. Kildal

Arrangerer friluftsskole

I Folkeparken møter vi også 14 barn som deltar på friluftsskolen i ferien. Friluftsskolen er et kommunalt tilbud fra Midtre Hålogaland Friluftsråd for alle som går på skole i Harstad. Arrangementet foregår fra mandag til onsdag denne uken. Instruktør fra friluftsrådet, Håkon Asvald, forteller at det er første gang de arrangerer vinterskole.