Dette jobbet politiet med tirsdag

Illustrasjonsfoto.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

nyheter

Narvik/Bjerkvik: 19.41: Mye elg på E6 mellom Narvik og Bjerkvik. – Vis hensyn da viltnemda driver med ettersøk med hunder langs veien.

Vesterålen: 17.39: Politiet vil gjennomføre øvelse i Risøyhamn i kveld. Det vil i forbindelse med øvelsen bli gjennomført utrykningskjøring i tidsrommet 19.00-21.00.

Harstad: 17.28: Melding om trafikkulykke med to involverte personbiler på riksvei 83 i Medkila. Ingen av de involverte skal være fastklemt. Nødetatene er på vei til stedet. Les mer om saken her.

Larseng: 16.46: Mann i 20-årene fikk motorstopp i Ryatunnelen. Bilen er hentet av bilbergingsselskap. Fører anmeldes for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Blodprøve sikres, førerkort beslaglegges og sak opprettes.

Rustahøgda: 15.03: Politiet har hatt trafikkontroll på stedet. Det resulterte i to forenklede forelegg for bruk av håndholdt mobiltelefon under kjøring.

Narvik: 14.29: Politiet har avholdt trafikkontroll i sentrum. Fem førere ble bøtelagt for bruk av håndholdt mobil.

Vestvågøy: 12.31: Utrykningspolitiet har gjennomført laserkontroll ved Oppdøl. Fem bilister fikk bøter. Høyeste fart ble målt til 76 kilometer i timen i 60-sonen.

Tromsø: 10.39: Politiet fant en stjålet bil, tidligere nevnte Mercedes Vito, men det man mistenker er tyven stakk av. Les hva som skjedde etter en lang biljakt der fire kjøretøy fra politiet var involvert

Kvaløysletta: 08.40: Politiet har avholdt kontroll ved Polarmåsen barnehage i Tromsø hvor det til stadighet er bilførere som ignorerer skiltingen som forbyr gjennomkjøring. En bilfører ble ilagt forenklet forelegg for å ha kjørt mot skilt.

Oksfjord: 08.38: Politiet har avholdt promillekontroll. 20 bilførere ble kontrollert og alle fikk lov til å kjøre videre.

Tromsø: 08.12: I forbindelse med innbrudd i et industrilokale langs Stakkevollvegen er det stjålet en grå Mercedes Vito med registreringsnummer VH82767. Bilen er nå etterlyst og politiet ber om tilbakemelding på telefon 02800 ved observasjon av denne.

Nordkjosbotn: 08.07: Politiet har avholdt promillekontroll. 51 bilførere ble kontrollert og alle fikk kjøre videre.

Bodø: 07.39: Politiet har hatt rødlyskontroll i Kirkeveien. Ingen reaksjoner.

Tromsø: 22.06: Tre mindreårige gutter på 14 og 15 år ble anholdt i sentrum mandag kveld etter å ha lekt seg med et brannslukningsapparat. De skal blant annet ha sprayet pulver på to parkerte biler. De foresatte er varslet og har tatt hånd om guttene. Sak vil bli opprettet.Ofoten: 21.43: Politiet fikk mandag kveld melding om påkjørsel av elg og mindre skade på kjøretøy. Viltnemda dro ut og konstaterte at elg og kalv hadde det fint. Viltnemda observerte 35 elg i nærheten av veien på strekningen Narvik - Ballangen.