Siri har pakket kofferten og forlater småbylivet i Harstad med kurs mot New York

– Det er såpass vemodig at jeg sier bare på gjensyn.

ingen storbydame: Siri Espedal Kindem synes Harstad har perfekt størrelse, men kaster seg nå ut i fornybar energi i New York. - Jeg er ingen storbydame, så jeg må nok trene meg på storbyliv, sier hun. Foto: Tone A. Karlsen 

Jeg hadde aldri fått den jobben hvis jeg ikke hadde vært i Nord-Norge.

nyheter

Det sier avtroppende områdedirektør for Drift Nord, Siri Espedal Kindem. Hun har ledet driften av selskapet i nord fra Equinorbygget i Harstad, i snart fire år. Tirsdag sto kofferten pakket, avskjedsmiddagen var fortært på Bark, og Siri sitter og kikker ut i det blå lyset fra byens beste kantine. For siste gang.

– Landsdelen har gjort noe med meg, og spesielt naturen, sier hun.